Κάντε εύκολα την κράτησή σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Επίσης μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για εξειδικευμένα προγράμματα.

 

Ποιοί είμαστε

Η G.C. Travel,  πρώτη στη μεταφορά προσώπων με επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, δημιουργήθηκε για να προσφέρει ξεχωριστές μετακινήσεις ιδιωτών, εταιρικών πελατών, πελατών ταξιδιωτικών γραφείων, πελατών ξενοδοχείων, δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης με τον καθένα ξεχωριστά.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έτσι ώστε να αγγίξουμε τις μεγάλες προσδοκίες των πελατών μας και να επιτύχουμε μια μοναδική εμπειρία οδικής μεταφοράς για εσάς.

Οι οδηγοί μας, επαγγελματίες και πιστοποιημένοι, τηρώντας τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης, θα κάνουν τη μεταφορά σας ευχάριστη και άνετη. Αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση σας όλες τις ήμερες και ώρες του χρόνου.
Η παραλαβή σας μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε προκαθορισμένο σημείο άφιξης ή διαμονής ( ξενοδοχείο, αεροδρόμιο, λιμάνι, σιδηροδρομικούς σταθμούς, ΚΤΕΛ κ.τ.λ. εντός και εκτός Αττικής).
Οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις παρακολουθούνται από τον online  πίνακα ανακοινώσεων του aia.gr/el/traveler για την εγκαιρη μετάβαση των ταξιδιωτών.
Τα αυτοκίνητα μας είναι νέας τεχνολογίας εξοπλισμένα με GPS για την παρακολούθηση και την ποιότητα των υπηρεσιών,wi-fi, και παιδικά καθίσματα.

 

Η G.C.Travel έχει επίσης δημιουργήσει ευέλικτα πακέτα περιήγησης, με ξενόγλωσσους οδηγούς, σε αρχαιολογικούς χώρους και σε σημεία πολιτιστικού, θρησκευτικού και ιστορικού ενδιαφέροντος της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα.

Τι λένε οι πελάτες μας
για εμάς

Γράψτε μας την εμπειρία σας από τις υπηρεσίες μας εδώ