Κάντε εύκολα την κράτησή σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Επίσης μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για εξειδικευμένα προγράμματα.

 

Υπηρεσίες

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Η G.C.Travel σας παρέχει υψηλές υπηρεσίες μεταφοράς από κάθε τερματικό προς οποιονδήποτε προορισμό εντός ή εκτός Αττικής, κάνοντας το ταξίδι σας ασφαλές και ευχάριστο. Οι οδηγοί μας θα σας περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων (π.χ. στο Ελ. Βενιζέλος) κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.

MΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ

Η G.C.Travel αναλαμβάνει την μεταφορά ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, παρέχοντας τους κάθε δυνατή διευκόλυνση και εξασφαλίζοντας την ασφαλή, άνετη μεταφορά τους. Κατόπιν συννενόησης, διατίθεται ράμπα αναπηρικού αμαξιδίου.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Η G.C.Travel αναλαμβάνει την μεταφορά ασυνόδευτων αντικειμένων (π.χ. αποσκευές, εξοπλισμός, εταιρικά εγγραφα κ.α.) εγγυώντας την έμπιστη και άμεση παράδοση τους.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η G.C.Travel τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, έχει εξοπλίσει όλα τα αυτοκίνητα του στόλου της με ειδικά παιδικά καθίσματα κατάλληλα για κάθε ηλικία.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

H G.C.Travel σε συνεργασία με έμπειρους αρχαιολόγους / ξεναγούς, σας παρέχει τη δυνατότητα ξενάγησης σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Σε όλες τις υπηρεσίες του G.C. Travel, παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, απώλειας αποσκευών κ.α.