Κάντε εύκολα την κράτησή σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Επίσης μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για εξειδικευμένα προγράμματα.

 

Περιηγήσεις

Λίγα λόγια για την Ελλάδα

Η όμορφη Ελλάδα με τις εξωτικές παραλίες της, τα μαγευτικά βουνά και κυρίως τα χιλιάδες σημεία πολιτισμού και ιστορίας που προσφέρει, γίνεται πόλος έλξης για περίπου 17 εκατομμύρια τουριστες ετησίως.

Τα 13.736 χιλιόμετρα ακτογραμμής, αρχαιολογικά ευρήματα απο την Παλαιολιθική εποχή και η μεγάλη της βιοποικιλότητα, καθιστούν τη χωρα ως έναν απο τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμους για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά προσφέρει επίσης ελκυστικές προτάσεις για θεματικό τουρισμό όλο τον χρόνο. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Είτε προκειται για μια περιήγηση στα γραφικά σοκάκια της πρωτεύουσας, είτε για μια εκδρομή σε χώρους μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας όπως η αρχαία Ολυμπία ή οι Δελφοι, το μόνο σίγουρο είναι οτι η επίσκεψη σας στην Ελλάδα θα σας μείνει αξέχαστη. Ελάτε σε επικοινωνία με τους έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους του G.C. Travel για να επιλέξετε τον ιδανικό προορισμό για εσάς.